Tuňákový salát

350 g

79 Kč

Fotografie jsou pouze ilustrativní, ne vždy se shodují s výsledným vzhledem jídla, hlavně s ohledem na objednané přílohy a omáčky.

Tuňákový salát

Čerstvě ulovená zelenina od místních dodavatelů, která je následně krájená stejně ostrým nožem, jako je mysl našeho kuchaře doplněná o kousky tuňáka, červenou cibulku a olivy.

Ukázat menu a objednat

Vhodné přílohy:

  • Čerstvě pečená domácí bagetka

Vhodné nápoje:

  • cola
  • fanta
  • sprite

Postup přípravy:

Vepřové koleno vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme necelou jednu hodinu, poté stáhneme z plotýnky a necháme dojít. V misce smícháme prolisovaný česnek, hořčici a kečup. Uvařené koleno nařízneme až do masa na dvou místech, osolíme a opepříme ho a potřeme marinádou. Cibuli nakrájíme na větší kostičky, dáme ji do pekáče, na ni položíme koleno a podlijeme vývarem ve kterém se vařilo koleno. Troubu rozehřejeme na 220 st., pečeme odkryté, občas koleno polijeme výpekem a výpek během pečení doléváme vývarem. Pečeme zhruba 2 hodiny do změknutí masa.

NEVAŘTE A OBJEDNEJTE SI!

Ukázat menu a objednat

Můžete i telefonicky
720 050 995

Rozvoz jídla Břeclav | Fast food Břeclav | Jídlo Břeclav | Menu Břeclav | Oběd Břeclav
©2017 MBistro | Vytvořeno službou Responzi, kterou provozuje Reklamní centrum s.r.o.